Hoe werkt OpenWinkel?

OpenWinkel helpt u bij het vinden van de open bedrijven in uw regio. Voer zowel een bedrijfsnaam of een trefwoord alsook een locatie in en klik op 'Zoeken'. Dan kunt u een bedrijf uit de resultaten lijst kiezen, die het beste aan uw behoeften voldoet.

Moet ik voor het gebruik OpenWinkel betalen?

OpenWinkel is volledig gratis.

Vanwaar heeft u mijn zakelijke informatie gekregen? Ik heb me nooit op u site geregistreerd.

De bedrijfsgegevens zijn door onze partners, het Cylex Bedrijvengids, beschikbaar gesteld. U hebt altijd het recht om de informatie te wijzigen als dit nodig is. Door het beheer van uw Cylex profielpagina, beheert u ook uw bedrijfs-record op OpenWinkel. Alle wijzigingen die u op uw Cylex-record verrichten, wordt eveneens op OpenWinkel overgenomen.

Hoe kan ik mijn bedrijf op uw website toevoegen?

Gelieve eerst op het Cylex Bedrijvengids registreren, de site van onze partner bedrijf, daarmee uw bedrijf op OpenWinkel verschijnt. Open het Homepage www.cylex-bedrijvengids.nl, selecteer rechts bovenaan op de pagina de optie 'registreren', klik op de registreren knop in de Bedrijvengids en volg de de daarvoor bestemde stappen. Zodra uw nieuwe record is geactiveerd, zal uw bedrijf automatisch op OpenWinkel verschijnen.
Zorg ervoor dat u uw openingstijden toevoegt en selecteer een categorie, zonder deze gegevens zal uw bedrijf op OpenWinkel niet worden vrijgegeven.

Ik heb mijn zakelijke informatie op uw website gevonden, maar ze zijn verkeerd. Hoe kan ik ze updaten?

U moet de knop 'Foute gegevens melden' aankliken, rechtsboven op de record, om de informatie te corrigeren. Als u de eigenaar of werknemer van het bedrijf bent, kies dan 'Foute gegevens melden' uit. U wordt doorgestuurd naar uw Cylex bedrijfsprofiel om de juiste gegevens in te voeren. Zodra uw wijzigingen zijn beoordeeld en geactiveerd, zult u ook op OpenWinkel worden vermeld. Als u klant bent of gewoon het bedrijf kent en u gemerkt hebt dat de gegevens niet correct zijn, klikt u op 'Contact' en stuur ons een bericht.